Silih Asah Silih Asih Silih Asuh

Tina Cangklong jadi Wanoh

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Rabu, 13 Jan 2021 - 21:06 WIB

Rabu, 13 Jan 2021 - 21:06 WIB

Batujajar, Bandung Barat, PajajaranPost.com – Teu bisa dipungkir deui, yén ayeuna jalma, utamana Urang Sunda, geus…

Si Kecrok Bolonyon, Unéng: Tutut Euceu mah Teu Kedah Dikecrok

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Minggu, 6 Des 2020 - 14:18 WIB

Minggu, 6 Des 2020 - 14:18 WIB

Cihampelas, Bandung Barat, PajajaranPost.com – Lamun ka Restoran Ngambang Napak Sancang nu aya di Kp. Dermaga…

Risman, Budak Ngora nu Reueus Kana Kasundaan

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Minggu, 6 Des 2020 - 13:30 WIB

Minggu, 6 Des 2020 - 13:30 WIB

Tasikmalaya, PajajaranPost.com – Awalna tina kareueus kana Budaya Sunda, Risman Pratama muka toko Sindang Kangen nu…

Zallfa Sang Penari Cilik dari Cipeundeuy

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Minggu, 18 Okt 2020 - 15:30 WIB

Minggu, 18 Okt 2020 - 15:30 WIB

Cipeundeuy, PajajaranPost.com – Zallfa Aurellia Putri Muhammad, walaupun masih duduk di kelas 6 bangku sekolah dasar,…

Libatkeun Pangéran dina Sagala Urusan

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Sabtu, 5 Sep 2020 - 12:30 WIB

Sabtu, 5 Sep 2020 - 12:30 WIB

Ku: #appa Ujian bakal terus disogrogkeun ka urang nepikeun ka urang ngarti jeung yakin, asal timana,…

Hirup kudu Nyurup

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Selasa, 11 Agu 2020 - 09:34 WIB

Selasa, 11 Agu 2020 - 09:34 WIB

Ku: Oid Ngalakonan hirup kudu nyurup. Nyurup jeung aturan nu geus ilahar ditempatna. Teu loba pamolah,…

Rék Jadi Jelema téh?

Silih Asah Silih Asih Silih Asuh | Kamis, 30 Jul 2020 - 16:07 WIB

Kamis, 30 Jul 2020 - 16:07 WIB

Ku: Oid Teu nyangka da urang nepika ayeuna bisa hirup kumelendang di alam dunya, padahal teu…